Met Google AdWords adverteert u in de populaire zoekmachine Google. Google AdWords vergroot uw bezoekersaantallen en laat u gericht op omzet, sales of branding adverteren. More2Make verzorgt als officieel Google Partner de inrichting, optimalisatie en beheer van Google AdWords campagnes.

Adverteren met Google AdWords

Google bepaalt op welke positie uw advertentie verschijnt aan de hand van de hoogte van uw bod en de relevantie van de landingspagina. Wij stellen de biedingen in en optimaliseren uw website voor een goede advertentiepositie en gunstige prijs-per-klik.
Wij optimaliseren de Google-campagne door verschillende zoektermen en advertenties te testen. De AdWords-campagne is succesvol als de totale kosten binnen de afgesproken kost-per-sale (hoeveel mag één verkoop kosten) blijven én uw omzet groeit. Wilt u nog meer verkopen? Dan verhogen we het budget en gaan verder optimaliseren. Wilt u liever geen extra budget vrijmaken? Dan stellen we uw campagne zo af, dat deze maximale omzet blijft genereren voor een gunstig onderhoudstarief.

Voordelen van Google AdWords:

  • Zeer gericht adverteren
  • Adverteren vanaf enkele euro’s per dag
  • Direct sturen op resultaat
  • Inzicht in resultaten (hoeveelheid bezoek, sales, aanvragen)
  • Gegarandeerd meer verkeer naar uw website

 

Opzetten en beheer AdWords campagnes

More2Make maakt AdWords campagnes en zorgt dat u het maximale uit uw budget haalt. Vanaf enkele uren per maand beheert en onderhoudt More2Make uw AdWords-campagne. U ontvangt een maandelijkse rapportage met uitgebreide resultaten van de campagne, vanzelfsprekend lichten wij deze graag toe.

Kosten Google AdWords

Google brengt de advertentiekosten rechtstreeks bij u in rekening, dit zal niet meer bedragen dan het afgesproken advertentiebudget. Daarnaast factureren wij maandelijks het afgesproken aantal onderhoudsuren. De campagne-inrichting nemen wij volledig voor onze rekening vanaf een minimumbedrag van € 500,- aan onderhoudsuren, of minimale campagne-looptijd van 6 maanden.

Wilt u ook starten met Google AdWords?

Neem contact op voor meer informatie, een vrijblijvend adviesgesprek of passende offerte.
More2Make beschikt momenteel over enkele AdWords-vouchers waarmee we het startbudget voor nieuwe klanten mogen vergroten namens Google. Heeft u interesse? Wacht dan niet te lang, de looptijd is beperkt.