Magento is het meest gebruikte webwinkel platform ter wereld en met goede reden. Magento webshops onderscheiden zich precies waar kant-en-klare webwinkels tegen beperkingen aanlopen op het gebied van design, functionaliteiten en zoekmachines. Magento eCommerce is volledig naar uw wensen te bouwen zonder concessies te doen aan de gebruiksvriendelijkheid.

Een eigen Magento webshop

Magento is verkrijgbaar in verschillende smaken, de populaire open source (gratis) variant Community Edition is ruim voldoende voor de meeste webwinkeliers. Doordat het platform wereldwijd wordt gebruikt zijn vele plugins en modules verkrijgbaar op het gebied van Sociale media, afreken- en betaalsystemen, tot koppelingen met bijvoorbeeld uw boekhoudpakket.Het voordeel daarvan is dat de ontwikkeling vaak sneller en voordeliger is dan een volledig op maat gebouwde website.

Magento webdesign

More2Make ontwerpt unieke webdesigns om uw webshop precies die uitstraling te geven die uw bedrijf verdient. Wij inventariseren uw wensen, bestuderen uw huisstijl en ontwerpen een webdesign. Op basis van uw feedback wordt het design naar wens aangepast met behulp van onze ervaring en best-practises.

Magento webbouw

Zodra de designfase voltooid is kan de webbouw starten. Dit begint met het Magento raamwerk aanpassen aan het webdesign. Met de laatste technieken worden zo templates (raamwerken) gemaakt van de verschillende pagina’s zoals de homepage, service- en productpagina’s. Op basis van deze templates maakt u eenvoudig nieuwe pagina´s aan en voegt u eenvoudig nieuwe producten toe.

Inrichting van uw webwinkel

Zodra het raamwerk is aangekleed start de inrichting van uw webwinkel. Wij inventariseren uw wensen en adviseren over menu-indelingen, productfilters, formulieren, sociale media tools en functionaliteiten. U levert uw productinformatie aan volgens een vast format, wij laden deze in de webwinkel. Vervolgens helpen wij u bij het schrijven van heldere webteksten voor een optimaal rendement. Nadat alles grondig is getest, de producten zijn ingeladen en uw webwinkel feestelijk is ingericht kan de webshop live. Daarbij helpen wij met de promotie van uw webwinkel en het opzetten van online marketing campagnes.

Magento productbeheer en technisch onderhoud

Binnen Magento kunt u zelf nieuwe producten toevoegen, of wij laden deze voor u in. Hiervoor gebruiken wij vaste Excel-sjablonen waarmee u eenvoudig (periodiek) productinformatie aanlevert. Wij controleren de producten en zorgen dat deze snel online verschijnen. More2Make verzorgt daarnaast het noodzakelijke technisch onderhoud zoals security updates. Dit gebeurt op basis van nacalculatie en altijd in overleg. Of u kiest voor een strippenkaart met een extra voordelig tarief, handig als u meerdere wijzigingen verwacht.

Kosten Magento webshop

De kosten zijn afhankelijk van de specifieke wensen en situatie. Een eenvoudige Magento webshop kunnen wij bouwen vanaf ongeveer 10.000 euro.
Afhankelijk van het aantal designs/ templates, aantallen producten, technische functionaliteiten en wensen m.b.t. het beheer, marketing en inrichting wordt de uiteindelijke prijs bepaald. Uiteraard in goed overleg, zodat u grip houdt op de kosten.

Daarnaast dient u rekening te houden met de hostingkosten, deze zijn afhankelijk van de drukte op uw website. De hostingkosten variëren van enkele tientjes bij startende webshops tot enkele duizenden euro’s per jaar bij hele drukke webwinkels. Wij adviseren over goede hosting en zorgen dat u niet teveel betaald.

Meer weten over Magento webshops?

Wij hopen u hier enig inzicht te geven over de vele mogelijkheden, maar uiteraard vertellen we graag nog veel meer.
Heeft u vragen, of wilt u vrijblijvend advies?
Neem dan contact met ons op via info@more2make.nl of bel naar 0418 – 72 13 15.