WordPress is een populair en volwaardig contentmanagement systeem (CMS), dat geliefd is vanwege de gebruiksvriendelijkheid. Met een WordPress website is het makkelijk om, ook voor minder technische mensen, zelf nieuwe pagina’s, plaatjes en berichten toe te voegen. WordPress is een Open Source CMS, wat betekent dat er geen licentiekosten zijn, een bijkomend voordeel is dat er vele  add-ons (uitbreidingen) bestaan voor geavanceerde functionaliteiten.

Website design

More2Make ontwerpt websites met frisse en unieke designs. Hiervoor bekijken wij uw huisstijl, inventariseren we uw wensen en maken we enkele schetsen. Met uw feedback gaan we aan de slag om het webdesign helemaal naar wens te maken. Daarbij adviseren wij over best-practises, uitbreidingen, site-indeling en teksten voor een optimale gebruikerservaring.

Website bouw

Met het definitieve webdesign bouwen we de website op het WordPress raamwerk. Dit is de motor van uw website waarmee u uw website beheert. Afhankelijk van specifieke wensen worden speciale functionaliteiten geprogrammeerd en ingesteld, denk hierbij aan een inschrijfmogelijkheid voor nieuwsbrieven, online kalender, fotogallerij en sociale media integratie.

Zoekmachine vriendelijke websites

Met onze ervaring op het gebied van zoekmachine optimalisatie (SEO) verbeteren wij uw website en geven wij tips om uw posities in zoekmachines te verbeteren. WordPress is uitermate geschikt voor hoge rankings in zoekmachines en met enkele aanpassingen zorgen we ervoor dat uw website klaar is om de Google ranglijsten te bestormen.

Websitebeheer, optimalisatie en onderhoud

More2Make zorgt ook voor het beheer, optimalisatie en periodieke onderhoud van uw WordPress website.
Wij voeren belangrijke security patches (updates) door zodat uw website veilig blijft. Maar wij kunnen ook het volledige onderhoud uit handen nemen.
Dit gebeurt op basis van nacalculatie en altijd in overleg. Of u kiest voor een strippenkaart met een extra voordelig tarief, handig als u meerdere wijzigingen verwacht.

Meer weten over WordPress websites?

Wij hopen u hier enig inzicht te geven over de mogelijkheden, maar we vertellen graag nog veel meer.
Heeft u vragen, of wilt u vrijblijvend advies?
Neem dan contact met ons op via info@more2make.nl of bel naar 0418 – 72 13 15.